Onze Camper een Hymer B 534
   
  Sinds 21 maart 2013 zijn wij in het bezit van een mooie Hymer B 534 uit 1998, 2.5 turbo diesel. Alle denkbare opties die wij er opwilde hebben zitten er op zoals: Zonne colectoren, twee grote accu's om de energie in op te slaan, een 30 liter LPG gastank om te koken en te verwarmen. Er zit een badkamer in met toilet en douche. Een lekker twee persoons hefbed met een goed matras, een flinke rondzit waar we s'avonds lekker languit een boek kunnen lezen of naar de TV kijken die in het bezit is van een schotel voor HD TV en veel radio zenders. Fietsen rek achter op zodat we ook de fietsen mee kunnen nemen. Er staat  120000 KM op de teller maar daar gaan er nog genoeg bij komen want de plannen zijn groots.

      

 

     

      

 

     

      

 

In december 2013 hebben wij er hulp veren onder laten zetten omdat hij een beetje de bochten in dook, en wat voor over stond. Ik moet zeggen het rijd geweldig en hij staat ook weer mooi recht. Wij hebben dit bij Carsupport laten doen prima service en netjes gewerkt. Kijken hoe het gaat als we in Zweden zijn in 2014.

         

 

     

        

 

     

      

  9 april 2016 was een druk dagje de camper kreeg 4 nieuwe Michelin banden en hij werd even lekker gepoetst door een bedrijf wat is hij daarvan opgeknapt in het najaar gaat het nog een keer gebeuren dan nemen we ook direct het dak mee.